TC Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi
Ana Sayfa Siteme Ekle
Eğitim Filmleri
Haberler
İletişim
30/09/2010 tarihinde, 11:50 saatinde eklendi, 28040 defa izlendi.
Tereyağı Yapımı

e-gidabeslenme/13_tereyagi_yapimi.wmv

Bilgisayarınızda Silverlight yüklü değil. Yüklemek için tıklayınız.
Veya Eski Media Player görünümünde izleme için tıklayınız.
Süt, Krema Ya Da Yoğurdun Çeşitli Şekillerde İşlenmesi Sonucu Tereyağı Elde Edilir. Süt Yağı Yönünden Son Derece Zengin Olan Bu Süt Ürününün Yararları Nelerdir? Tereyağı Yapımında Nelere Dikkat Edilmelidir?

Paylaşım
Yorumlar 0 Yorum
Diğer İlgili Başlıklar
Bilinçli Tüketici
Yumurta Ve Sağlık
Yoğurt Yapımı
Turşu Ve Salamura Yapımı
Tereyağı Yapımı
Sofralık Zeytin Üretimi
Süt Ve Sağlık
Peynir Yapımı
Meyvelerin Şeker İlave Edilerek Muhafazası
Meyve Ve Sebzelerin Kurutularak Muhafazası
Meyve Ve Sebzelerin Dondurularak Muhafazası
Ev Koşullarında Salça Yapımı
Bilgi, görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.
Tarım Özel
Mobil Güneş Pili
Çölleşmeye karşı eylem planı
Haftada 4 kez bakliyat tüketin
Kamu Spotları
Bakliyat Kamu Spotu
FAO Gıda Günü Kamu Spotu
Toprak Ana Kamu Spotu
Takviye Edici Gıdalar Kamu Spotu
Süt Kamu Spotu
Su Ürünleri Kamu Spotu
Dünya Gıda Günü Kamu Spotu
Sağlıklı Mangal Kullanımı Kamu Spotu
Sağlıklı Bayramlar Kamu Spotu
Piliç Eti Kamu Spotu
Okul Sütü Kamu Spotu
Okul Kantini Gıda Yonetmeliği Kamu Spotu
Kurbanlık Hayvan Seçimi Kamu Spotu
Kurbanlık Hayvan Refahı Kamu Spotu
Kurban Kesimi ve Sonrası Kamu Spotu
Kurban Etinin Saklanması Kamu Spotu
Kurban Kamu Spotu
Güvenilir Gıda Kamu Spotu
Gıda İntoleransı Kamu Spotu
Brucella - Üretici Kamu Spotu
En Çok
Okunanlar İzlenenler
Tarım TV ® 2010 - 2015