TC Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi
Ana Sayfa Foto Galeri Ziyaretçi Yorumları Siteme Ekle
Eğitim Filmleri
Haberler
İletişim
30/09/2010 tarihinde, 11:52 saatinde eklendi, 19552 defa izlendi.
Turşu Ve Salamura Yapımı
Bilgisayarınızda Silverlight yüklü değil. Yüklemek için tıklayınız.
Veya Eski Media Player görünümünde izleme için tıklayınız.
Gıdaları Bozulmadan Uzun Süre Saklayabilmek İçin Pek Çok Yol Geliştirilmiştir.. Turşu Yapımının İnsanlık Tarihi Kadar Eski Olduğu Biliniyor.. Salamura İse, Peynir, Et, Balık, Kapari, Zeytin, Asma Yaprağı Gibi Yiyeceklerin Bozulmaması İçin Hazırlanan Tuzlu Su Ve Bu Suda Bekletilmeleri İşlemidir. Turşu Ve Salamura Nasıl Yapılır?

Paylaşım
Yorumlar 0 Yorum
Diğer İlgili Başlıklar
Bilinçli Tüketici
Yumurta Ve Sağlık
Yoğurt Yapımı
Turşu Ve Salamura Yapımı
Tereyağı Yapımı
Sofralık Zeytin Üretimi
Süt Ve Sağlık
Peynir Yapımı
Meyvelerin Şeker İlave Edilerek Muhafazası
Meyve Ve Sebzelerin Kurutularak Muhafazası
Meyve Ve Sebzelerin Dondurularak Muhafazası
Ev Koşullarında Salça Yapımı
Gündem
Yayım Programının Hazırlanması
Haluk Baliç, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri’nce hazırlanacak ‘Yayım Programı’ hazırlanırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.
Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu
Tarım Reformu Genel Müdürü Dr.Gürsel KÜSEK'in katıldığı interaktif canlı yayın program kaydını buradan izleyebilrsiniz.
Duyurular
​5403 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanun Değişikliği Yürürlüğe Girdi
Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi (UDTS)
Çiftçiye 77 Milyon Liralık Prim Müjdesi - Basın Açıklaması
Fındık Üreticisine 788 Milyon Liralık Destek Ödemesi
2014 Yılı Staj Programı Ek Bütçe Kullanımı Duyurusu
Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı 1 Haziran 2014 tarihinde Ankara'da
En Çok
Okunanlar İzlenenler
E-Bülten
Bülten sistemimize kayıt olarak bakanlığımız ve sektör alanında gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki kutuya e-mail adresinizi yazıp kayıt tuşuna basınız. Teşekkür ederiz.
E-Mail :
Tarım TV ® 2010 - 2012 Yayınlar, Türk Telekom TTVM sunucuları üzerinden yapılmaktadır.