Pakdemirli: Şura 20 yıla ışık tutacak

24 October Thursday, 2019
Rehberlik ve Teftiş Kurulu’nun Uluslararası Tarımsal Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlediği “Muhakkik Görevlendirilmesi ve Muhakkiklerin Çalışma Usul ve Esasları” konulu eğitim programının açılışına Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli katıldı. Törende konuşan Bakan Pakdemirli Tarım Şurası’nı değerlendirdi. Pakdemirli, şuranın önümüzdeki 20 yıla ışık tutacağını söyledi.
Pakdemirli: Şura 20 yıla ışık tutacak Haber: Neslihan AKTAŞ
Kamera: Tuncay ÖZDEVECİ
Fotoğraf: İbrahim BAĞCI

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde yapılan hizmet içi eğitimler devam ediyor.

Rehberlik ve Teftiş Kurulu’nun düzenlediği “Muhakkik Görevlendirilmesi ve Muhakkiklerin Çalışma Usul ve Esasları” konulu eğitim programının açılışına Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de katıldı.

Uluslararası Tarımsal Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde yapılan açılış töreninde konuşan Bakan Pakdemirli, “Bu bakanlığın daha iyi yürümesi için siz müfettişler çok önemlisiniz. Sizler sistemdeki hataları söyleyeceksiniz. Sizin doğru sitem önerilerinizi de alıp sisteme yamamamız, sistemi daha iyileştirmemiz gerekiyor. Her bir kalktığımız sabah bir öncekinden mutlaka daha iyi olmalı. Hem sizin açınızdan hem çalıştığınız departman açısından en önemlisi de bakanlığımız açısından. Bakanlık olarak Avrupa’da tarımsal hasılada lider ülkelerden bir tanesiyiz. Dünyada da ilk ona giren ülkelerden bir tanesiyiz. ” dedi.

Tarım Şurası’ndan önümüzdeki 20 yıla ışık tutacak bir sonuç beklediklerini de söyleyen Bakan Pakdemirli, “Bakanlıkça en büyük bilgi hazinesi ve proje kütüphanesini oluşturuyoruz.  Tarım ve Orman Şurası’ndan önümüzdeki 20 yıla ışık tutacak bir netice bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın insan kaynaklarını daha verimli kullanmayı amaçladıklarını belirten Rehberlik ve Teftiş Başkan vekili Çağlayan Odabaş da, milli tarım politikalarının gerçekleşmesi için çalıştıklarını dile getirdi.
 
tarım orman bekir Pakdemirli teftiş rehberlik eğitim tarım şurası