Sağlık çalışanlarına bir orman dolusu teşekkür

04 May Monday, 2020
Koronavirüs salgını sürecinde sağlık çalışanları binlerce hastaya ‘nefes’ olmaya devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde sağlık çalışanları adına kurulan hatıra ormanları ise çevreye nefes olacak. Bu kapsamda tam 1 milyon 61 bin 635 fidana sağlık ordusunun her bir ferdinin ismi veriliyor.
Sağlık çalışanlarına bir orman dolusu teşekkür Sağlık çalışanları hastanelerde hastalara nefes olmaya devam ederken onlar adına kurulan hatıra ormanları da Türkiye’ye nefes olacak.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tüm dünya ile birlikte Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor süreçte en önemli görevlerin sağlık çalışanlarına düştüğünü belirterek onlar adına hatıra ormanı kurulduğunu belirtti.

Bakan Bekir Pakdemirli, sağlık çalışanlarına teşekkür için 81 ilde yapılan ağaçlandırma çalışmasına ‘Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanları’ isminin verildiğini söyledi.

Bakan Bekir Pakdemirli,  “Bu kapsamda 1 milyon 61 bin 635 fidana sağlık çalışanlarının ismi veriliyor” dedi.

Bakan Pakdemirli vatandaşları da kahraman sağlık personeli adına gelecegenefes.com sitesinden bir fidan sahiplenerek veya bağışlayarak onlara teşekkür etmeye davet etti.
koronavirüs hatıra ormanı sağlık çalışanları GeleceğeNefes bakan bekir Pakdemirli tarım orman