Tarım ve Orman Bakanlığı Agritechnica 2019 Fuarında

12 November Tuesday, 2019
Dünyanın en büyük tarım teknolojileri ve tarım mekanizasyonu fuarı AGRITECHNİCA 2019 Almanya Hannover’da kapılarını ziyaretçilere açtı. Tarım ve Orman Bakanlığı da standıyla Almanya’da temsil ediliyor.
Tarım ve Orman Bakanlığı Agritechnica 2019 Fuarında Dünyanın en büyük tarım teknolojileri ve tarım mekanizasyonu fuarı AGRITECHNİCA 2019 başladı. Almanya’nın Hannover kentinde 10 Kasım Pazar günü kapılarını açan fuara yoğun ilgi var.
Almanya’dan bin 69, diğer ülkelerden bin 750 olmak üzere fuarda toplam 2 bin 819 firmaya ait stant bulunuyor.
Türkiye’yi fuarda Tarım ve Orman Bakanlığı ile tarım teknolojileri konularında faaliyet gösteren 111 firma temsil ediyor. Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı Koordinasyonunda kurulan Bakanlığın standında Türkiye’yi Devlet Su İşleri, Orman, Tarım İşletmeleri ve Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlükleri ile Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Dairesi temsil ediliyor. Tarım ve Orman Bakanlığının stantlarına, özellikle gurbetçi vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Ayrıca Türkiye ile tarım, hayvancılık ve tarım teknolojileri alanında ilişki kurmak isteyen diğer katılımcılar da Türkiye standına başvuruyor.
 
almanya tarım orman fuar türkiye eğitim yayın dairesi