“Tarım için önemli projeler geliyor”

26 March Tuesday, 2019
Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne katılan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarımın teknik bir konu olduğunu bu nedenle üzerinden siyaset yapılmaması gerektiğini söyledi. Bakan Pakdemirli Tarımda Milli Birlik için Nisan - Mayıs aylarında önemli projeleri açıklayacaklarını söyledi.
“Tarım için önemli projeler geliyor” Haber: Bursa İl Enformasyon
Kamera: Orhan KAĞITÇI

Bursa’daki programı kapsamında Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne katılan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, önemli açıklamalar yaptı.

“Tarımın Ajandası” oturumunda konuşan Bakan Pakdemirli, tarımın teknik bir konu olduğunu, bu nedenle üzerinden siyaset yapılan bir meta olmaktan çıkarılması gerektiğini söyledi.

Pakdemirli: “Tarımda Milli Birlik adında bir projemiz var, bunu da inşallah Nisan, Mayıs ayı içinde açıklıyor olacağız. Alt detaylarını da şu anda doldurma aşamasındayız.” dedi. Bakan Pakdemirli, çocukların toprakla buluşmasının öneminin altını çizerek, bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli çalışıldığını ve tarım liselerine de gereken önemin verildiğini ifade etti.

Nisan mayıs ayı içinde Tarımda Milli Birlik adına önemli projeleri hayata geçireceklerini de açıklayan Bakan Pakdemirli, çocuklara ve gençlere yönelik hedeflerden bahsetti.
 
tarım ve orman bakan bekir pakdemirli uludağ ekonomi zirvesi