‘9. Tarım ve İnsan’ sergisi Bursa’da

30 May Wednesday, 2018
9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın sergilenmeye layık görülen fotoğrafları Bursalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
‘9. Tarım ve İnsan’ sergisi Bursa’da Haber: Bursa İl Enformasyon
Fotoğraf: Orhan KAĞITÇI
Kamera: Bilgin ÇALIŞKAN

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığının Denizbank desteğiyle düzenlediği 9.Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışmasına ait fotoğraf sergisi Bursa’da açıldı. Toprağın ve tarımsal üretimin önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini hedefleyen 9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması sergisinde, ödüle layık görülen fotoğraflardan 60 adet fotoğraf bir alışveriş merkezinde sergilenecek.

Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile sohbet eden Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, tarımın önemine değindi.

'Tarım ve İnsan' temalı serginin açılış konuşmasını yapan Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, ülkenin dört bir köşesindeki tarım ve insan ilişkilerini anlatan serginin anlamına dikkat çekti.

Serginin açılışı, Vali Yardımcısı Abidin Ünsal,  İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Nilüfer İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yasemin Yiğit Bozkurt, Gürsu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yahya Işık, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Esra Uzun ve Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.
 
tarım ve insan sergi bursa sanatsever