Adıyaman’da ‘GAP İdaresi Proje Çağrı Dönemi Tanıtım Toplantısı’ düzenlendi

28 February Friday, 2020
GAP Bölge Kalkınma İdaresi’nin Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlediği “Proje Çağrı Dönemi Tanıtım Toplantısı” yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Adıyaman’da ‘GAP İdaresi Proje Çağrı Dönemi Tanıtım Toplantısı’ düzenlendi GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Bölge Müdürü Hasan Kılıç’ın başkanlık ettiği toplantıya Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, ADYÜ Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynal Tümsavaş, Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan, İl Müdür Yardımcısı Nihat Yılmaz, Araştırma Enstitüsü Müdürü Türker Yener, İlçe Tarım ve Orman Müdürleri, Ziraat Odası Başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda girişimci iştirak etti.
Genel değerlendirmenin yapıldığı toplantıda başarı hikayeleri ele alındı. Tarımsal Üretimin Desteklenmesi Programı (TÜD), GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi (TEYAP), Entegre Kırsal Kalkınma Programı (EKKP) 2018-2019 gerçekleşmeleri, TÜD, TEYAP, EKKP usul ve esasları ile proje uygulama rehberlerinin tanıtımı ile devam eden toplantı soruların cevaplanması ile sona erdi.
 
GAP Adıyaman proje eğitim yayım