Akvaryum balığı yetiştiricilerine sertifikaları verildi

15 January Tuesday, 2019
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın kırsalda yaşayan ailelere ek gelir elde etmesini sağlayan eğitimleri sürüyor. Vatandaşlarımız yeni meslekler öğreniyor. Elazığ’da da ev kadınları, akvaryum balığı yetiştirme kursunu tamamlayarak sertifikalarını aldı. Bu sayede kadınlar ailelerine ek gelir getirebilecekler.
Akvaryum balığı yetiştiricilerine sertifikaları verildi

Haber: Elazığ İl Enformasyon

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın kırsalda yaşayan ailelere ek gelir elde etmesini sağlayan eğitimleri sürüyor.

Vatandaşlarımız yeni meslekler öğreniyor. Elazığ’da da ev kadınları, akvaryum balığı yetiştirme kursunu tamamlayarak sertifikalarını aldı. Sertifika töreninde katılımcılara ayrıca ufak bir akvaryumla birlikte süs balığı da verildi

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürü Turan Karahan “Bugün kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize sertifikalarını vermek için buradayız. Kurs sayesinde özellikle bayan kardeşlerimiz evde yetiştirdikleri akvaryum balıklarını satarak aile ekonomilerine katkıda bulunabilecekler. Sertifikaları ile birlikte kursiyerlerimize söz verdiğimiz gibi birer akvaryum ve süs balığı da hediye ediyoruz. Sertifikaların hayırlı olmasını diliyor, kursun düzenlenmesinde emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

elazığ akvaryum balık kurs