“Aşmak İçin Hareket” projesiyle 100 bin Engelli Bowling Oynadı

14 January Monday, 2019
Elazığ Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Türkiye Beyazay Derneği Elazığ şubesi bir araya geldi, “Aşmak İçin Hareket” isimli proje kapsamında engelli ve engelsiz vatandaşlarla etkinlik düzenledi.
“Aşmak İçin Hareket” projesiyle 100 bin Engelli Bowling Oynadı HABER: Elazığ İl Enformasyon
Elazığ Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Türkiye Beyazay Derneği Elazığ Şubesi “Aşmak İçin Hareket “ projesi kapsamında program düzenledi.
Düzenlenen programa, Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Türkiye Beyazay Derneği Elazığ Şube Başkanı Naci Demirpolat ve sivil toplum kuruluşları katıldı.
İl Müdürü Karahan “Türkiye Beyazay Derneği Elazığ Şubesi ile birlikte bugün engelli kardeşlerimiz ile beraber Aşmak için Hareket Et projesi kapsamında bowling oynamaya geldik. Proje kapsamında Türkiye genelinde 100 bin Engelli 100 bin sağlıklı bireylerle buluşacak.   Müdürlüğümüz olarak personelimiz ile beraber kardeşlerimizin mutluluğunu paylaşmak için buradayız. Onlarla birlikte olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Engellilik kişiye özel ya da kalıcı bir durum değil. Hayatımızın herhangi bir döneminde bizlerde engelli bir birey olabiliriz. Bu yüzden sadece bir gün değil yılın her günü kardeşlerimiz ile birlikte olmalı onların yanında olmalıyız” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk,“ Dernek başkanımıza güzel çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Engelli öğrencilerimiz toplumda gerekli ilgi ve alakayı görüyorlar. Onar için gerekli olan eğitim en üst seviyede veriliyor. Farkındalık oluşturmak açısında bugün böyle bir etkinlik gerçekleştirdik.” açıklamasına bulundu.
Türkiye Beyazay Derneği Elazığ Şube Başkanı Naci Demirpolat da “ Bugün düzenlemiş olduğumuz etkinlik ile engelli kardeşlerimizle bir araya gelip birlikte vakit geçirmeyi amaçladık. Bu amaç doğrultusunda bizlere destek olan kurum müdürlerime teşekkür ediyor,  vatandaşlarımızın da böyle etkinliklere katılmasını istiyoruz” dedi.
 
engelli aşmakiçinhareket 100binengelli elazığ tarımveorman