Bolu’da 13. Etap Kırsal Kalkınma Bilgilendirme Toplantısı

18 February Tuesday, 2020
Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkındaki Tebliğ (Tebliğ No: 2019/30) çerçevesinde Bolu genelinde 20 projenin hibe almaya hak kazandığı açıklanmıştı.
Bolu’da 13. Etap Kırsal Kalkınma  Bilgilendirme Toplantısı 12 ve 13 Şubat tarihlerinde çiftlik faaliyetlerini geliştirme, ekonomik yatırımlardan çelik silo ve hayvansal üretim ve deri işleme projelerine yönelik bilgilendirme toplantıları yapıldı. Toplantıya İl Müdür Yardımcısı Hasan Taş, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü, teknik personel ve kazanan yatırımcılar katıldı.

Toplantılarda Hibe Sözleşmesi aşamasında yapılacak işlemler, il müdürlüğüne sunulması gereken belgeler, satın alma prosedürleri ile ilgili yapılan sunumların ardından projelerin sağlıklı bir şekilde hayata geçirilmesi için gerekli olan tüm bilgiler yatırımcılar ile paylaşıldı.

Yatırımların Bolu üretim potansiyeline önemli katkı sağlayacağını vurgulayan İl Müdür Yardımcısı Hasan Taş; projelerin gerçekleştirilmesi sırasında her aşamada İl Müdürlüğü Proje Yürütme Birimi ve idare olarak yatırımcılara gerekli desteği vereceklerini söyledi.