Bursa’da çiftçi buluşmaları devam ediyor

04 March Monday, 2019
Bursalı üreticileri IPARD başvuruları sürecinde bilgilendirmek amacıyla başlatılan çiftçi buluşması toplantıları devam ediyor. Nilüfer ilçesinde başlayan toplantıların yenisi Osmangazi ve Mudanya’da; İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül’ün katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa’da çiftçi buluşmaları devam ediyor Haber Bursa İl Enformasyon
Kamera: Bilgin ÇALIŞKAN
Fotoğraf: Orhan KAĞITÇI
 
Üreticileri IPARD II, 5. Başvuru Çağrı ilanı ile ilgili düzenlenen bilgilendirme toplantıları, Bursa’nın Yıldırım, Osmangazi, Mudanya ilçelerinde yapıldı.

Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül toplantıya katılan çiftçilerin; sorun, talep ve önerilerini dinledi, sorularını cevapladı.

Çiftçilerimizin daha sağlıklı üretim yapmalarına destek olmak amacıyla bu toplantıları yaptıklarını söyleyen Aygül, sahada karşılaşılan sorunlara çözüm bulmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Hibe desteklerini içeren tanıtım videosunun ardından, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Bursa İl Koordinatörü Ömer Berksun hibe programıyla ilgili bir sunum yaptı.

İlki Nilüfer İlçesi’nde yapılan IPARD Hibe destekleriyle ilgili bilgilendirme toplantıları diğer ilçelerde de devam edecek.
 
bursa tkdk ıpard destek hibe bilgilendirme