Çalıştay tamamlandı

05 December Thursday, 2019
Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin geliştirilmesi için düzenlenen çalıştay tamamlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı Uluslararası Tarımsal Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde 2 gün süren çalıştayda eksiklikler ve yeni projeler değerlendirildi.
Çalıştay tamamlandı Haber: Cem BAYAN
Kamera: Altay TÜRÜNG
Fotoğraf: Mehmet OĞUZ

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Çalıştayı tamamlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Uluslararası Tarımsal Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde 2 gün süren çalıştayda yayım ve danışmanlık alanındaki eksiklikler ve yeni projeler değerlendirildi.

Çeşitli üniversiteler, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taşra ve merkez teşkilatından oluşan 4 ayrı çalışma grubu kapanış toplantısında sunum yaptı.

Kapanış toplantısında ayrıca Eğitim ve Yayım Daire Başkanı Aysel Asıl da değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Asıl “Katılımcılarla 10 yıllık bilgi ve deneyimizi paylaştık. Bu çalıştay bir başlangıç ve önümüzdeki yıllarda da devam edecek.  Eksikliklerimizi gördük. Çok ağır bir ev ödevimiz var. Yeni projeleri de ortaya çıkaracağız.” dedi.

Bilgi sisteminin kurulacağını söyleyen Asıl “Danışmanlık sitemini de kurulacak. Bu sitemlerin işleyişini ölçeceğiz. Nerede olduğumuzu bilip yolumuza öyle devam etmeliyiz. Kamu yayını alında da üniversiteler, il ve ilçe tarım ve orman müdürlükleri, enstitüler ve diğer kurumlarla çalışmalar yapacağız. 2020 yılı bizim için bir milat olacak. Gelecek yılki toplantı da sorunlarımızın çözülmüş olacaktır.” ifadelerini kullandı.
utem çalıştay