Çankırı’da personel eğitimleri sürüyor

07 November Tuesday, 2023
Ulusal su verimliliği seferberliği kapsamında eğitimler sürüyor. Eğitimlerin Çankırı ayağı İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün koordinesinde yürütülüyor. Eğitimlere tüm kamu binalarında su verimliliğinin sağlanması amaçlandığı için il genelindeki tüm kamu çalışanları katıldı.
Çankırı’da personel eğitimleri sürüyor
Haber: Çankırı İl Enformasyon
 
Çankırı’da Ulusal Su Verimliliği Seferberliği Personel Eğitimleri düzenlendi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinatörlüğünde yapılan eğitimlere diğer kamu kuruluşları da katıldı. İl genelinde toplamda 576 kamu personeline eğitim verildi.

Eğitim programının ilki il merkezinde düzenlendi. Açılış konuşmasını yapan Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Düzgün, suyun geleceği için ne kadar önemli olduğundan ve herkesin bu konuda gerekli sorumluluğu göstermesi gerektiğini vurguladı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ise su verimliliği konusunda farkındalığın oluşabilmesi adına okulların ve öğretmenlerin kritik öneme sahip olduğundan bahsetti.

Konuyla ilgili ilçelerde bulunan kamu binalarında da su verimliliğin sağlanması adına da eğitimler düzenlendi. Eğitim sonrası tüm kamu kurumlarının su verimliliği çalışmaları ve dönemsel su tüketimleri düzenli olarak takip edilecek.
tarım orman eğitim su çankırı