Denizlili sanatseverlerden fotoğraf sergisine yoğun ilgi

09 January Tuesday, 2024
13.Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi Denizli’de sanatseverlerle buluştu. "Sen Üret Yeter" temasıyla Türkiye’yi gezen sergi Denizli’de bir alışveriş merkezinde açıldı. Tarım Orman ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar dört gün boyunca Denizlililerin beğenisine sunulacak.
Denizlili sanatseverlerden fotoğraf sergisine yoğun ilgi
Haber: Denizli İl Enformasyon

Yüzlerce fotoğraf arasından seçildiler, şimdi tüm yurtta sanatseverlerle buluşuyorlar.

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının koordinesinde sektörü sanatla harmanlayan 13.Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi’nin yeni durağı Denizli oldu.

İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar ve protokol üyelerinin kestiği kurdeleyle açılan sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bu yıl "Sen Üret Yeter" temasıyla düzenlenen "Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"nda, 120 eser sergileme ve albüm çalışması için seçildi.

13. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların yer aldığı sergi dört gün boyunca açık kalacak.

Sergi açılışına Denizli Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Üçgül, TMO Denizli Baş Müdürü Yücel Türkanoğlu, Köy-Koop Denizli Birlik Başkanı Mehmet Varol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ekrem Boran, Denizli Et Kombinası Müdürü Alper Durmuş, Denizli TKDK İl Koordinatörü Bilal Taştepe, Denizli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Hamdi Akan, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Tarım Müdürleri, Şube Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
denizli tarım orman insan fotoğraf yarışma sergi eğitim ve yayın tarım ve orman