Erzurum’da veteriner hekim, hayvanların ayağına geldi

03 January Thursday, 2019
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Atatürk Üniversitesi, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi kapsamında hazırlanan "Kırsalda Gezici Hayvan Sağlığı Poliklinik ve Eğitim Hizmetlerinin Sağlanması" projesi Erzurum Aşkale’de başladı. Taşınılabilen tesis ile veteriner hekimler hastalarına daha kolay ulaşabilecek.
Erzurum’da veteriner hekim, hayvanların ayağına geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Atatürk Üniversitesi, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi TANAP’ta çalışmalar devam ediyor. Çalışmalardan besiciler de faydalanıyor.

TANAP kapsamında geliştirilen "Kırsalda Gezici Hayvan Sağlığı Poliklinik ve Eğitim Hizmetlerinin Sağlanması" projesi Erzurum Aşkale’de törenle başladı başladı. Taşınılabilen tesis ile veteriner hekimler hastalarına daha kolay ulaşabilecek.

Çayköy Mahallesi’nde yapılan törende Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akay, TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları Uzmanı Duygu Doğan, çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.

Açılıştan sonra taşınabilir tesisi gezen protokol üyeleri tesisle ilgili bilgi aldı.

erzurum tanap gezici veteriner