EYDB personeli depremzedelerle el ele…

08 February Wednesday, 2023
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için ele ele verdi. Kurum bünyesinde toplanan gıda ve giysi yardımları gönüllü personel ile birlikte Kahramanmaraş’a götürülmek üzere yola çıktı. Kurumun aydınlatmada kullanılabilecek teknik imkânları da bölgeye götürüldü.
EYDB personeli depremzedelerle el ele…
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı depremzedelere destek için Ankara’dan yola çıktı.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Dr. Bülent Kahraman Çolakoğlu’nun önderliğinde toplanan gıda ve giysi yardımlarını ulaştırmak üzere yola çıkan ekip Kahramanmaraş’a hareket etti. 4 resmi araçla birlikte 25 kurum personeli depremzedelerin bir nebze de olsa yaralarını sarmak için harekete geçti. Deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan ve kurum imkanları ile temin edilen aydınlatma cihazları da bölgeye götürüldü.

Organizasyonla ilgili açıklama yapan Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Dr. Bülent Kahraman Çolakoğlu, “Allah bir daha böyle felaketlerle bizleri sınamasın. Allah bu milleti korusun. İnşallah oradaki insanların yaralarına merhem olmaya gidiyoruz. Destek olabilmek adına verdiğiniz mücadele için sizlere tek tek teşekkür ediyorum” dedi.
deprem felaket destek yardım eli eydb Bülent Kahraman Çolakoğlu