Muğla’da ‘Kurumsal Etkili İletişim’ eğitimi düzenlendi

26 February Wednesday, 2020
Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün desteği ile Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün düzenlediği “Kurumsal Etkili İletişim” eğitimi, 22-23 Şubat tarihlerinde Marmaris’te gerçekleştirildi.
Muğla’da ‘Kurumsal Etkili İletişim’ eğitimi düzenlendi Haber: Muğla İl Enformasyon/Nurgül Akdağ Çiloğlu
Kamera: Hüseyin Kaçmaz-Uğur Acar
Fotoğraf: Uğur Acar
 
Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün desteği ile Muğla Tarım ve Orman  İl Müdürlüğünün düzenlediği “Kurumsal Etkili İletişim” eğitimi, 22-23 Şubat tarihlerinde Marmaris’te gerçekleştirildi.
2 grup halinde gerçekleşen eğitime; Personel Genel Müdürü İrfan İçöz, Personel Genel Müdür Yardımcısı Halim Bediz, Tarım ve Orman il Müdürü Barış Saylak, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ile İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personelleri katıldı.
Kurum içi kaynaşma ve motivasyonu sağlamak, üretici sorunlarını çözümleyebilmek için gerçekleştirilen eğitim toplantısında konuşan Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak;
 Artık klasik tarım yöntemlerini aşmak zorundayız. Muğla'nın temel ürünleri var. Zeytin zeytinyağı arıcılık, apiterapi, örtü altı sebze, meyve yetiştiriciliği, nar, narenciye, Datça bademi. Önümüze yeni fırsatlar çıkıyor, trüf mantarı yetiştiriciliği buna en güzel örnek. Önümüzdeki günlerde sunumunu yapacağımız Fethiye'deki 9 köyde tıbbi ve aromatik bitkiler üretim merkezini İnşallah Orman Bölge Müdürlüğümüz ile birlikte proje olarak kamuoyuna sunacağız.” dedi.
Personelin moral ve motiyasyonunun önemine dikkati çeken Personel Genel Müdürü İrfan İçöz de eğitim toplantısında bir konuşma yaptı. İçöz konuşmasında; suyundan havasına, havasından ormanına, ormanından toprağına kadar her türlü zenginliğin içerisinde olan bir aileyiz diyerek, üreticilerin üretim esnasında  üzerine düşen görevlerden bahsederek;
 kooperatifleştireceksiniz, üretici örgütleri kuracaksınız. Bunlara bizzat çalışacaksınız ve ondan sonra da marka üreterek dünyaya pazarlamaya çalışacaksınız. “dedi.
 
muğla eğitim irfan içöz tarım orman