Ödüllü fotoğraflar Manisa’da

20 June Thursday, 2019
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nda sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar Manisa Kırkağaç’ta ziyarete açıldı.
Ödüllü fotoğraflar Manisa’da Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nda sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar Manisa Kırkağaç’ta ziyarete açıldı.
21 Haziran’a kadar açık olacak sergi 1657 yaşındaki tarihi Anıt Zeytin Ağacı’nın da bulunduğu alana kuruldu.
Serginin açılışına başta Manisa Valisi Ahmet Deniz olmak üzere, il protokolü katıldı. Vali Deniz “Anadolu da birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıkarak yaşamalı, topraklarımızın kıymetini bilerek daha fazla üretmek için çalışmalıyız. Doğaya ve toprağımıza sahip çıkarak tarım faaliyetlerimizi iyileştirmeliyiz. Doğa olmadan insanın mutlu olması mümkün değil.” dedi.
Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk de  60 fotoğrafın sergileneceğini belirtti. Öztürk “İçerisinde bulunduğumuz bu alan da bunun en güzel ispatı niteliğindedir. Resim sergimizi bu yıl, 1657 yaşındaki Anıt Zeytin Ağacı’nın gölgesi altında gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
manisa fotorğraf yarışması