OGM’ye yeni neferler atandı

06 March Friday, 2020
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Orman Genel Müdürlüğünde istihdam edilecek 1150 orman mühendisi ve 2 bin 700 orman muhafaza memurunun atama törenine katıldı. Törendeki konuşmasına destek müjdesi ile başlayan Bakan Pakdemirli yeni atanan personele de önemli mesajlar verdi.
OGM’ye yeni neferler atandı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Orman Genel Müdürlüğünde istihdam edilecek 1150 orman mühendisi ve 2 bin 700 orman muhafaza memurunun Ankara’da yapılan atama törenine katıldı.

Bakan Pakdemirli törendeki sözlerine çiftçilere müjde vererek başladı.

Pakdemirli, saat 18.00 itibariyle 19 ilde 84 bin 400 üreticiye yem bitkileri, arıcılık, biyolojik ve biyoteknik mücadele gibi alanlarda toplam 331 milyon 637 bin liralık tarımsal desteğin üretici hesaplarına yatırılacağını açıkladı.

Bakan Bekir Pakdemirli sözlerini yeni atanan memurlara yönelik mesajlarla sürdürdü. Pakdemirli,

“İyi bir teşkilatta çalışıyor olacaksınız. Teşkilatın kıymetini bilin. Bakanlığımız çok önemli bir bakanlık. Yaşama dair her şey bizim bakanlığımızda var. Ben böyle bir teşkilatın başında olduğum için çok mutluyum. Gururluyum. İlerde bizler gibi gururla bahsedebileceğiniz bir teşkilatın olması için sizlerin de çok gayret göstermesi gerekiyor” dedi.

Bakan Pakdemirli Orman Genel Müdürlüğü personeli olmanın zorluklarını da anlattı. Pakdemirli, “Bu kurumun personeli zor fakat bir o kadar da manevi hazzı yüksek bir iş yapıyorlar. Vatani bir görevdir. Yangınların üzerine korkusuzca müdahale eden, milletin emanetine sahip çıkan ve canını gerekirse feda eden bir teşkilat. Geleceğe daha güzel bir dünya bırakma hedefi taşıyoruz” diye konuştu.

Orman Genel Müdürü Bekir Karaca ise göreve yeni başlayacak personele hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve atama sürecinin şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü belirtti.

Konuşmaların sonrasında atama törenine geçildi. OGM teşkilatına yeni katılan personeller görev yerlerini Bakan Pakdemirli ile birlikte kura yöntemi ile belirlediler.
ogm atama yeni personel destek müjde arıcılık biyoteknik biyolojik mücadele