Personele TARSİM bilgilendirilmesi yapıldı

09 December Friday, 2022
Tarım Sigortaları Bursa Bölge Müdürlüğü ile Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde, teknik personele yönelik tarım sigortalarına ilişkin bilgilendirme yapıldı.
Personele TARSİM bilgilendirilmesi yapıldı Bursa’da il, ilçe tarım ve orman müdürlüklerine bağlı teknik personele yönelik TARSİM bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül, TARSİM’ in Bursa’da yaygınlaştırılması, geliştirilmesi, sigorta yaptıran çiftçi sayısısın artırılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

Doğal afetler nedeniyle tarımsal ürünleri zarar gören üreticilerin kayıplarını telafi etmek için sigorta yaptırmalarının gerekliliği belirten İl Müdürü Aygül, il ve ilçe müdürlüğü personellerine çiftçileri TARSİM ile ilgili bilgilendirmelerinin önemini vurguladı.

Toplantının devamında TARSİM Bursa Bölge Müdürü Mustafa Değer, çiftçiler için TARSİM’ in önemini içeren detaylı bir bitkisel ve hayvansal üretim hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.
tarsim bursa tarım orman il ilçe