Şampiyon “Destek Hizmetleri” oldu

30 November Friday, 2018
Tarım Spor Kulübü tarafından organize edilen “Tarım ve Orman Bakanlığı Birimler arası Sonbahar Futbol Turnuvası”nda şampiyon Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı takımı oldu.
Şampiyon “Destek Hizmetleri” oldu Haber: Fatih Coşkun
Fotoğraf: İbrahim Bağcı
Kamera: Tuncay Özdeveci-Ekrem Alacapunar- Oğuz Oğhan-Tolga Urun -Caner Topgümüş
Uçangöz: Mustafa Coşkun- Altay Türüng-Aytek Basi
 
1 Ekim’de başlayan ve 21 takımın katıldığı turnuvanın final karşılaşmasını, Personel Genel Müdürlüğünü 2-1 yenen Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı kazanarak, mutlu sona ulaştı.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen ödül töreninde şampiyon takıma kupasını Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu verdi.

Turnuvanın üçüncüsü Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK), dördüncüsü ise Tarım Reformu Genel Müdürlüğü(1) ekipleri oldu.

Ödül töreninde konuşan Tarım Spor Kulübü Başkanı Nihat Pakdil: “ başta Bakan Yardımcımız sayın Mustafa Aksu olmak üzere kupa töreninde bulunduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Desteklerini esirgemeyen sayın bakanımız Ekrem Pakdemirli’ye de şükranlarımı arz ediyorum. Katılım sağlayan tüm takımlarımızı ve arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Gol Kralı “Şehmus Delil” oldu

Final maçında takımı adına 2 gol kaydeden ve turnuva boyunca attığı 16 golle kazanılan şampiyonlukta önemli paya sahip olan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan Şehmus Delil, turnuvanın “gol kralı” ünvanını kazandı. Delil’e plaketini takdim eden Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Hakan Kalender: “ Çok güzel bir turnuva oldu. Tüm ekipleri ve Şehmus Bey’i tebrik ediyorum.” dedi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlama başarısı gösteren Personel Genel Müdürlüğü’ne kupasını Nihat Pakdil verirken , üçüncü olan ekip TKDK kupasını Personel Genel Müdürü Kamil Tabak’ın elinden, turnuvayı dördüncülükle bitiren Tarım Reformu Genel Müdürlüğü(1) takımı da plaketini Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Ecmel Ercan’ın elinden aldı.

En centilmen takım olan Etlik Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'ne plaketini Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Muhsin Yazıcı verdi.

Turnuvada görev yapan hakemlerin organizasyonunu temin eden Ankara İl Hakem Derneği adına temsilci Kürşat Demirel’e plaketini Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı İsa Sertkaya takdim etti.

Geçen yılın şampiyonu Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı ile Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü arasında 1 Ekim tarihinde oynanan maçla başlayıp 26 Kasım’da yapılan final maçıyla noktalanan turnuvada bu sene oynanan 85 müsabakada toplam 416 gol atıldı.
 
tarım orman tarımspor şampiyon futbol