Tarım Gündem 06.10.2021

06 October Wednesday, 2021
Bir Web TarımTV klasiği haline gelen Tarım Gündem programı, tarım ve orman sektörlerinin nabzını tutmaya devam ediyor. Tarım Gündem programının bu bölümüne Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Tuncay TOPDEMİR konuk oldu. Programda; Uluslararası Tarımsal Araştırmalar ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü, UTAEM faaliyet konuları, UTAEM proje çalışmaları, UTAEM önümüzdeki dönem hedefleri hakkında bilgiler verildi.
Tarım Gündem 06.10.2021           Aynur Yıldız AYDINLI, Yeliz YILMAZ ve Arda UZUN’un dönüşümlü olarak sunduğu program hafta içi hergün saat 11:00’da yayınlanıyor.
          “Yazılı Basın Turu” ile başlayan program Web TarımTV haber biriminin ülkenin dört bir yanından Bakanlık konularına giren her alandaki gelişmelerden hazırladığı  görsel haberler aktarılıyor. Bu programda ajansların yanı sıra Türkiye’nin 81 ilinde bulunan İl Müdürlüklerinin basın birimlerinin göndermiş olduğu haberler ve kurumumuz Haber ve Basılı Yayınlar Birimi’nin hazırladığı özel haber ve röportajlar sizlerle paylaşılıyor. Ekonomiye ilişkin veriler; hal fiyatları, hububat fiyatları konuları ve ayrıca hava durumu ayrıntılarının da yer aldığı program siz değerli izleyenlerimizle buluşuyor.
tarım gündem webtarımtv tarım gündem tarım haber Tuncay TOPDEMİR Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü UTAEM UTAEM faaliyet konuları UTAEM proje çalışmaları UTAEM hedefleri