Tarım Gündem 12.02.2021

15 February Monday, 2021
Bir Web TarımTV klasiği haline gelen Tarım Gündem programı, tarım ve orman sektörlerinin nabzını tutmaya devam ediyor. Bu bölümde Tarım Gündem programımızdan Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütünün (FAO) Uygulamalı Çiftçi Okulları Projesinin İzmir tanıtım organizasyonuna canlı bağlantı gerçekleştirildi.
Tarım Gündem 12.02.2021           Programda; Mustafa ÖZEN (İzmir İl Tarım Orman Müdürü), Ayşegül SELIŞIK (FAO Türkiye Temsilcisi Yrd.), Sheikh AHADUZZAMAN (FAO-Program Sorumlusu), Sürur KIR (Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı), Seher Nurcan TUNÇER (Kadın Çiftçi), Halise DERYA (Kadın Çiftçi), Habibe EYMEN (Kadın Çiftçi), Dr. Ayça AKÇA UÇKUN (Bornova Zeytincilik Araş. Ens. Böl. Şefi) ile yapılan röportajlarla Uygulamalı Çiftçi Okulu Eğitimi, FAO ile Tarım ve Orman Bakanlığı Ortaklığında Yürütülen Projeler, Uygulamalı Çiftçi Okulları Projesi, FAO ile Tarım ve Orman Bakanlığı, Sosyo Ekonomik Entegrasyon Projesi, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının Rolü konusunda izleyenlere bilgiler veriliyor.

          Aynur Yıldız AYDINLI, Yeliz YILMAZ ve Arda UZUN’un dönüşümlü olarak sunduğu program her çarşamba saat 11:00’da yayınlanıyor.
 
          “Yazılı Basın Turu” ile başlayan program Web TarımTV haber biriminin ülkenin dört bir yanından Bakanlık konularına giren her alandaki gelişmelerden hazırladığı  görsel haberler aktarılıyor. Bu bölümde ajansların yanı sıra Türkiye’nin 81 ilinde bulunan İl Müdürlüklerinin basın birimlerinin göndermiş olduğu haberler ve kurumumuz Haber ve Basılı Yayınlar Birimi’nin hazırladığı özel haber ve röportajlar sizlerle paylaşılıyor. Ekonomiye ilişkin veriler; hal fiyatları, hububat fiyatları konuları ve ayrıca hava durumu ayrıntılarının da yer aldığı program siz değerli izleyenlerimizle buluşuyor.
tarım gündem webtarımtv tarım gündem tarım haber Uygulamalı Çiftçi Okulu Eğitimi Uygulamalı Çiftçi Okulları Projesi FAO ile Yürütülen Projeler