“Tarım ve İnsan” Sergisi Isparta’da

04 June Monday, 2018
"Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması"nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunana eserlerden oluşan “Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi” Ispartalı sanatseverlerle buluştu.
“Tarım ve İnsan” Sergisi Isparta’da Haber: İrfan ÖNER - Isparta İl Enformasyon
Kamera - Kurgu: Alper ÖZTÜRK
 
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen "Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması"nda dereceye giren fotoğraflar Isparta’da sergilendi.

"Toprağın ve tarımın önemi konusunda duyarlılığın geliştirilmesi" amacıyla düzenlenen yarışmaya katılan fotoğraflar ülkenin her yerinden çiftçilerin emeklerinin yorgunluğunun birer kanıtı.

Serginin açılışına Isparta İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bestami Zabun, , İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım, İl Kontrol Laboratuvar Müdürü Aydan Işıldar, İl Müdür Yardımcısı Ayhan Yaman, protokol üyeleri ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Bu yıl teması Milli Tarım olan yarışmada Genel, Çiftçi, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları, DenizBank Çalışanları ve Tematik kategorilerde ödül alan fotoğraflara Ispartalılar yoğun ilgi gösterdi.
 
Isparta Tarım Ve İnsan Fotoğraf Sergisi