Taze marullar Bursa’dan

06 April Monday, 2020
Zorlu geçen virüs salgını günlerinde çiftçiler üretmeye devam ediyor. Bursa’nın Kestel İlçesi’ndeki seralarda çalışan marul üreticilerini ziyaret eden Tarım ve Orman İl Müdürü Hamit Aygül, “Siz evde kalın biz çiftçilerimizle beraber üretmeye devam ediyoruz.” dedi.
Taze marullar Bursa’dan Haber:  Bursa İl Enformasyon
 
Koronavirüs salgınıyla mücadelenin aralıksız sürdüğü bu zor günlerde Türk çiftçisi de üretmeye devam ediyor.

Bursalı üreticiler halkın sağlıklı ve taze gıdaya ulaşması için seralarında marul yetiştirmeye devam ediyor.

Sahada çiftçileri yalnız bırakmayan Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül, üreticilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Üretimin aksamaması için her türlü tedbiri aldıklarını dile getiren Aygül, “Çiftçilerimiz üretime devam ediyor. Bizde bu üretimin sağlıklı bir şekilde oluşması ve tüketicilere ulaşması için gerekli denetimleri sürdürmekteyiz. İnsanlarımız bu günlerde evde kalmak zorunda olsa da çiftçilerimizin üretime devam edip topluma gıda sunmaları gerekiyor. Bu amaçla il müdürlüğümüz olarak çiftçilerle el ele çalışmaktayız. Siz evde kalın biz çiftçilerimizle beraber üretmeye devam ediyoruz. Halkımız müsterih olsun” dedi.

Soğuk hava deposu ve yarı bodur armut bahçesinde de incelemelerde bulunan Aygül, denetimlerin aralıksız süreceğini sözlerine ekledi.
bursa marul sera tarım ve orman hamit Aygül koronavirüs