TMO Genel Müdürü Güldal'dan çağrı

02 September Thursday, 2021
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal fındık üreticisine çağrıda bulundu. Genel Müdür Güldal çalışmaların tamamen üretici lehine olacak şekilde yürütüleceğini belirterek üreticilere, referans fiyatın altında ürün satmama uyarısında bulundu.
TMO Genel Müdürü Güldal'dan çağrı Toprak Mahsulleri Ofisi'nin Sakarya'da fındık alımlarına başlaması dolayısıyla Erenler ilçesi Pirahmetler Mahallesi'nde tören düzenlendi.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal “TMO'ya gelecek bütün fındığı almak için depomuz, finansımız, personel kapasitemiz ve imkanlarımız hazırdır. Hiçbir üreticimizin TMO'ya geldikten sonra geri dönmesini istemeyiz ama lütfen özellikle rutubet konusunda çok hassas olmak lazım çünkü yağışlı günlerden geçiyoruz. Bir diğer konu Çiftçi Kayıt Sistemini mutlaka güncelleyip üreticilerimizin gelmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Güldal ayrıca, çiftçilerin merak ettikleri konuları TMO yetkililerine sormalarını isteyerek "Bizim fiyatlarımız referans fiyattır. Bunun altında hiçbir üreticimiz fındığını satmasın, başkasına teslim etmesin. Üzerinde satarsa bereketini bulsun. Sezonun hem ülkemize hem de bölgemize ve üreticimize bereketli olmasını diliyorum." diye konuştu.
tmo fındık referans fiyat Ahmet Güldal nem çks