Ünlülerden “yakmayın” çağrısı

19 June Friday, 2020
Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, sanat dünyasının ünlü isimlerini orman yangınları konusunda toplumsal bilinç oluşturmak için bir araya getirdi.
Ünlülerden “yakmayın” çağrısı Şarkılarıyla, türküleriyle bazen de filmleriyle izleyicilerin beğenisini kazanan ünlüler bu kez “yakmayın” diye seslendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, sanat dünyasının ünlü isimlerini orman yangınları konusunda toplumsal bilinç oluşturmak için hazırladığı filmde bir araya getirdi.

Filmde, Cüneyt Arkın, Caner Cindoruk, Turgay Tanülkü, Emre Üçtepe, Burcu Kara, Oylum Talu, Saba Tümer, Wilma Elles, Hakan Vanlı, Zeyno Gönenç, Şebnem Özinal, Murat Tavlı, Seray Sever, Ümit Erdim, Zeynep Eronat ve Metin Şentürk yer aldı. Ünlüler ücretsiz orman yangını ihbar hattı ALO 177’yi hatırlattı. Ayrıca orman yangınlarının temel çıkış kaynaklarına da dikkat çektiler.

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de gerçekleşen basın toplantısında tanıtımı yapılan kampanya kapsamında açıklamada bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli çalışmaya katılan sanatçılara teşekkür etmişti.

Filme sosyal medya kullanıcıları da yoğun ilgi gösterdi.
alo 177 orman yangın müdahale ünlüler yakma çağrı