Uzmanlar girişimcilerle buluştu, sektördeki fırsatları anlattı

25 April Thursday, 2024
“Tarım ve Ormancılık Alanında Yararlanılabilecek Fon İmkânları Tanıtımı” toplantısı Ankara’da yapıldı. Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte uzmanlar katılımcılara sektördeki fon kaynakları ve fırsatlar hakkında bilgi verdi.
Uzmanlar girişimcilerle buluştu, sektördeki fırsatları anlattı
Tarım ve Orman Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, uzmanlarla girişimcileri buluşturan bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

 “Tarım ve Ormancılık Alanında Yararlanılabilecek Fon İmkânları Tanıtımı” toplantısında farklı kurumlardan uzmanlar sunumlarında fon fırsatlarıyla ilgili bilgi verdi.

Dünya Bankası, Asya Verimlilik Teşkilatı, Kalkınma Ajansları, TÜBİTAK adına fon kaynaklarını katılımcılara tanıtan konuşmacılar önemli bilgiler aktardı.

Avrupa Birliğindeki ve yurtdışındaki fırsatları da; Fransız Kalkınma Ajansı, Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı ve Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu temsilcileri tanıttı.

Uzmanlar ve yetkililer sunumlarının ardından katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Orman Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen ve 3 gün süren tanıtım toplantıları atölye çalışmalarıyla sona erdi.
tarım ormancılık fon fırsat Avrupa birliği dış ilişkiler tarım ve orman