Eğitim ve Yayın Dairesi Adana’da incelemelerde bulundu

19 April Friday, 2024
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı heyeti Adana Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Dr. Bülent Kahraman Çolakoğlu’nun da yer aldığı heyet çalışmaları inceledi.
Eğitim ve Yayın Dairesi Adana’da incelemelerde bulundu
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı heyeti Adana Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü TAYEM’i ziyaret etti.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Dr. Bülent Kahraman Çolakoğlu ve Yayım ve Eğitim Daire Başkanı Müslüm Kayhan İnan’ın da yer aldığı heyet önce TAYEM çatısı altındaki Eğitim Merkezleri ve El Sanatları Merkezi müdürleriyle bir araya geldi. Toplantıda 2023 yılı eğitim faaliyetleri değerlendirildi ve 2024 yılında yapılacak yeni eğitimler de gündeme geldi.

Heyet, toplantının ardından Tarım Orman Akademisi için video çekimi yapılan stüdyoyu gezerek TAYEM Müdürü Bülent Ayhan ve personelden yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.  Ardından TAYEM’de kurum personeli ile toplantı gerçekleştiren Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Çolakoğlu, 2024 yılı eğitim faaliyetleri ile ilgili değerlendirme yaparak, görüş alışverişinde bulundu.​

Başkan Çolakoğlu ayrıca TAYEM’de daha önce eğitim almış kadın kursiyerler ile yapılan toplantıya katılarak kursiyerlerin görüş ve önerilerini dinledi.

Toplantıların ardından heyet son olarak TAYEM eski Müdürü Emin Tepeli’nin emekli olması nedeniyle düzenlenen veda yemeğine katıldı.