Doğanın sesi notalarla buluştu

13 June Tuesday, 2023
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan Türk Müziği Korosu “Doğanın İçinden Konseri”yle müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Genel Müdür Kadir Çokçetin konserlerin devam edeceğini söyledi.
Doğanın sesi notalarla buluştu
Tarım ve Orman Bakanlığı personeli Türk müziği korosu kurdu, birbirinden güzel şarkılar izleyicilerle buluştu.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Türk Müziği Korosu “Doğanın İçinden Konseri”nde sanatseverleri bir araya getirdi.

Genel Müdür Kadir Çokçetin, konuşmasına 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenleri anarak başladı. Koroya destek verenlere teşekkür eden Çokçetin, “Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü çatısı altında Bakanlığımızın kıymetli birimlerinde çalışan arkadaşlarımızın  katılımı ile vücut bulan koromuz, bundan sonra da düzenli olarak devam edecek ve daha nice konserlerle bizi buluşturacaktır” dedi.

Konser deprem felaketinin acısını hafifletmek için depremin yaşandığı illere ait türkülerle başladı. Şef Suat Yıldırım yönetimindeki koro çok sayıda Türk Müziği eserini seslendirdi. Türk Müziği Korosu üyeleri seslendirdikleri solo şarkılarla da performanslarını sergiledi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Türk Müziği Korosu Orman Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
konser dkmp türk müziği koro tarım ve orman