Enformasyon personeli akademi eğitiminde

10 October Monday, 2022
Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü Tarım Orman Akademisi projesi il müdürlüklerinde görevli enformasyon personeline verilen tarımsal yayın eğitimleriyle devam ediyor. Yüz yüze eğitim atölyesi çalışması kapsamında Ankara’da yapılan eğitimlerin 81 il enformasyon görevlilerine ulaşması hedefleniyor.
Enformasyon personeli akademi eğitiminde Sektörün her alanında her konuda eğitimleri geniş bir kitleye ulaştıran Tarım Orman Akademisi projesi şimdi de enformasyon personeliyle buluşuyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının hayata geçirdiği eğitim projesi, pandemi döneminde yapılan online dersler ve programlarla sektörde geniş bir kitleye ulaştı.

Tarım Orman Akademisi çalışmaları bu yıl da personele yönelik düzenlenen yüz yüze eğitimlerle devam ediyor.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı bünyesinde açılan “Tarım Orman Akademisi Yüz yüze Eğitim Atölyesi” 81 il müdürlüğünden katılan enformasyon birimi personelini Ankara’da buluşturuyor.

Yüz yüze Eğitim Atölyesinde samimi bir ortamda yapılan; kamera, fotoğrafçılık, grafik tasarım, temel habercilik, internet haberciliği, sosyal medya, kurgu, senaryo, diksiyon ve prodüksiyon dersleri hem katılımcılar hem de eğitimciler için son derece verimli geçiyor. Teorik ve uygulamalı derslerin kendilerine çok faydalı olduğunu söyleyen enformasyon görevlileri burada öğrendiklerini sahada uygulayarak daha verimli çalışacaklarını belirtti.

Başkanlıkta görevli uzman personelin bilgi ve deneyimlerini sahada görev yapan enformasyon personeliyle paylaştığı eğitimlerin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.
eğitim tarım orman akademi proje yüz yüze eğitim atölyesi enformasyon eğitim ve yayın tarım ve orman