Bakan Yardımcısı Bağcı, yaralı tarım işçilerini ziyaret etti

24 July Monday, 2023
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde trafik kazasında yaralanan tarım işçilerini hastanede ziyaret etti.
Bakan Yardımcısı Bağcı, yaralı tarım işçilerini ziyaret etti Trafik kazasında yaralanan tarım işçilerini Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı hastanede ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Bağcı, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi'nde tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da Bağcı'nın telefonuyla bazı yaralı tarım işçileriyle görüştü, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastanede tedavi gören yaralı bir kadın, burada kaza anında yaşadıklarını anlattı.

"Biz, tarla sahibinin kirazını toplamayı bitirmiştik... Sonra 'eyvah gittik' diye bir ses geldi. Ardından şarampole girdik ve ağaca vurduk. Ağaç olduğu gibi ön camı parçaladı ve içeri girdi. Sonrasında ben hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni dışarı çıkarmışlar. Nasıl çıkardılarsa onu da hatırlamıyorum. Sedyeyle kenara yatırmışlar. Eşim gelmiş. Minibüsün yolda hızlı gidip gitmediğinin farkına varamadım. Ben ön tarafa yakındım ama çok şükür bana bir şey olmadı."
Afyonkarahisar Tarım İşçileri Kaza Ziyaret İbrahim Yumaklı Ahmet Bağcı