Tarım Orman Gündemi 07.03.2024

07 March Thursday, 2024
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 07.03.2024
       "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

     Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm konuğu Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN. Programda; Çanakkale tarımının ülke tarımındaki yeri, Çanakkale'de tarımsal üretim potansiyeli, Çanakkale'de coğrafi işaretli ürünler, Çanakkale'de AB’den tescil alan coğrafi işaretli ürünler, tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi kurulum çalışmaları, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen projeler, su seferberliği ve verimliliği kapsamında yapılan çalışmalar, Çanakkale'de sera çalışmaları, Gökçeada ve Bozcaada’daki tarımsal faaliyetler, TARSİM eğitimleri ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Nazan TÜRKARSLAN Çanakkale tarımı Çanakkale'de tarımsal üretim Çanakkale'de coğrafi işaretli ürünler tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi u seferberliği ve verimliliği Çanakkale'de sera Gökçeada ve Bozcaadada tarım TARSİM