Tarım Orman Gündemi 16.04.2024

16 April Tuesday, 2024
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 16.04.2024
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

     Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm konuğu Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerafettin ÂŞIK. Programda; ülkemizin su kaynakları potansiyeli, tarımda tasarruflu su kullanımı programı eğitim çalışmaları, doğru sulama, tarımsal sulamada yaygın olan yöntemler, tasarruflu sulama sistemleri, damla sulama sistemleri, yüzey altı damla sulama ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Şerafettin ÂŞIK su kaynakları tasarruflu su kullanımı doğru sulama tasarruflu sulama sistemleri damla sulama sistemleri yüzey altı damla sulama