12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi Manisa’da

24 August Wednesday, 2022
Manisa, bu yıl 12.’si düzenlenen Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisine ev sahipliği yaptı.
12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi Manisa’da HABER: Manisa İl Enformasyon
 
12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi Manisa’da fotoğrafseverlerle buluştu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların yer aldığı sergi Manisa’da yaşayan vatandaşların ziyaretine sunuldu.

Sergi açılış töreninde konuşan İl Müdürü Metin Öztürk, yarışmaya fotoğrafları ile katkı verenleri kutlayarak, yarışmanın sadece sanatsal bir etkinlik olmadığını, Bakanlık olarak önemli bir arşive de öncülük ettiklerini söyledi.

İl Müdürü Öztürk; “Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın bir geleneğe dönüşmüş olmasını memnuniyetle karşılıyorum. Sergimizde, Türkiye’nin birçok yöresinden çekilmiş olan bu fotoğraflarda, herkes kendinden bir şeyler bulabilecektir. Fotoğraflarda, tarım ve insan ilişkisi çok güzel anlatılmaktadır. Başta bu fotoğrafları çekmek için emek harcayan yarışmacılarımız olmak üzere, serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Manisalı fotoğrafseverleri ve üreticilerimizi sergimizi görmeye bekliyoruz” dedi.

Serginin açılış törenine; Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, İl Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli, Manisa Bağcılık Araştırma Enstitü Müdürü Akay Ünal, Manisa 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Ali Dedeler, Yunusemre İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Güleç, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdür Vekili Alpaslan Öztürk ile vatandaşlar katıldı.
manisa il tarım orman fotoğraf sergisi insan ödüllü derece sanat eğitim yayın dairesi