Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Erzincanda ''15. Refahiye Kültür ve Bal Festivali''ne katıldı. Bakan Yıldırım ''Kardeşliğimiz geçmişte nasılsa bundan sonra da aynı şekilde artarak devam edecektir'' dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan'da "15. Refahiye Kültür ve Bal Festivali"ne katıldı.
Festivalde, yaptıkları bölünmüş yolların hayat kurtardığını belirten Yıldırım, akıl yolları, iletişim yollarıyla da ülkenin doğusunu ve batısını Avrupa seviyesine ulaştırdıklarını söyledi.
Ülkedeki birlik ve kardeşliğin bozulmasını isteyenlerin olabileceğine değinen Yıldırım, "Kardeşliğimiz geçmişte nasılsa bundan sonra da aynı şekilde artarak devam edecektir" dedi.
Festivalden renkli görüntüler de yansıdı. Bakan Yıldırım, konuşmaların ardından, festival alanında çocuklarla bindiği kağnıyı kullandı.
Festivalde düzenlenen yarışmada birinci seçilen bal da Bakan Yıldırım'a hediye edildi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Kars’ta "Güvenli Elektronik...
Devamını Oku ->
Kabuklu fındık alım fiyatı TMO tarafından açıklandı. Alım...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kahverengi kokarca...
Devamını Oku ->
Konya’nın Karatay ilçesi Esentepe köyünde çiftçilik yapan Handan...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya Kaş ve Isparta...
Devamını Oku ->
Küresel iş birliklerinin geliştirilmesi amacıyla İspanya’da...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ailelerin doğayla...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: “Dost ülke İspanya’nın...
Devamını Oku ->