"48 Muğla 48" Projesi start aldı

08 February Friday, 2019
Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü kalite standartlarını arttırmak amacıyla 48 Muğla 48 Projesini hayata geçirdi. Sivil toplum kuruluşları ve şube müdürlüklerinin de katkısıyla başlatılan çalışma ile sorunlara çözüm bulmak, daha iyi bir hizmet sunmak hedefleniyor.
Haber: Muğla İl Enformasyon

48 Muğla 48 Projesi ile etkin proje çalışmalarına hız kazandıran Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü daha iyi hizmet sunabilmeyi amaçlıyor.

Proje fikirlerinin alınması ve değerlendirilmesi için planlama yapılmasıyla başlayan çalışma şube müdürlükleri, ilçe müdürlükleri, diğer kurum, kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşları ile yapılan görüşmelerle devam etti.

Kentteki tüm çiftçilere hizmet sunabilmek için ilçe müdürlüklerinden üreticilerin ihtiyaçlarına yönelik proje fikirleri alındı.

Geçtiğimiz günlerde de Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ev sahipliğinde tüm projelerin sunulduğu fikir alışverişinin yapıldığı bir toplantı düzenlendi.

İl Müdürü Şakir Fırat Erkal, 48 Muğla 48 proje fikriyle çıkılan bu yolda temsili olan plaka sayısının çok üstüne çıkıldığını, ortaya konan 103 projenin mutluluk verdiğini ifade etti.

Erkal, 48 Muğla 48 Proje’sinin amacının şube ve ilçe müdürlüklerinde üreticilere daha aktif ve etkin hizmet vermek olduğunu söyledi.

Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Süleyman Kurnaz da, projelerin iş ve işlemlerin görünürlüğünü artırmayı da hedeflediğini belirtti.

Konuşmaların ardından il proje yürütme biriminde görevli teknik personel Selma Erez, Emine Şirin, Levent Uyan, Elif Seldüz Aşçı proje sunumlarını yaptı.
 
muğla 48muğla 48 proje