Adana’da kırmızı ette yüzde 20 indirim

23 October Tuesday, 2018
Adana Kasaplar Tavuk Balık Eti Şarkütericiler Odası yönetim kurulu kararıyla et fiyatlarına yüzde 10 indirim yapıldı. Kasap esnafının da desteğiyle kırmızı et fiyatları yüzde 20 oranında düştü.
Adana’da kırmızı ette yüzde 20 indirim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla ülkede genel piyasada yüzde 10 indirim kampanyasına Adana'daki kasap esnafı da destek verdi.
Adana Kasaplar Tavuk Balık Eti Şarkütericiler Odası, yönetim kurulu kararıyla il ve ilçeleri kapsayacak şekilde odaya kayıtlı tüm kasaplarda, et fiyatlarına yüzde 10 indirim yaptı. Kasapların da desteğiyle et fiyatları, yüzde 20 oranında düştü.
Kemiksiz etin 55 lira, kemikli etin 45 lira olduğu kasaplarda artık yeni fiyatlar, kemikli et 35 lira, kemiksiz et ise 45 lira olacak şekilde vatandaşa sunuldu.
Adana Kasaplar Tavuk Balık Eti Şarkütericiler Odası Başkanı Saruhan Yağmur “Tavuklarda yaşanan indirimden sonra kasaplarımız da indirim yapmak istediklerini bize iletti. Biz de esnafımızın bu isteğine yönetim kurulu olarak olumlu baktık. Hem devletimizin yanında olmak hem de vatandaşlarımızın ucuz ve sağlıklı et yiyebilmesi için böyle bir indirime gittik.” dedi.
 
ucuz et adana kuzu