Türkiye'nin önemli badem üretim merkezlerinden olan Adıyaman'da badem hasadı başladı.
Kahta ilçesine bağlı Tuğlu köyü Yeşil Direk mezrasında düzenlenen badem hasadı nedeniyle İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü "Tarla Günü" etkinliği düzenlendi.
Etkinlikte konuşan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Türkiye'nin badem üretiminde 7. sırada yer aldıklarını ve bir gurur tablosu ile karşı karşıya olduklarını ifade etti.
İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adil Alan ise bu etkinliğin ve çalışmaların bir ilin kaderini değiştireceğini, hububatı bırakıp çiftçinin badem ve meyveye yönelmesinin sevindirici olduğunun altını çizdi.
Sert Kabuklu Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Sena Yıldırım da devletin çiftçinin yanında olmasının verdiği güveni ve mutluluğu yaşadıklarını dile getirdi.
Anadolu Tarım İşletmesi'ndeki hayvanların kaba yem ihtiyacı tesis...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının güçlü bilimsel altyapısı tarım lisesi...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü “Bilişim...
Devamını Oku ->
Sektöre bilimsel katkı sunan Giresun'daki Fındık Araştırma...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Manisa programı...
Devamını Oku ->
Orman yangınlarıyla mücadelede yeni sezon "Yeşil Vatan...
Devamını Oku ->
Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi 1. Etap sonuçları...
Devamını Oku ->