Animalia İstanbul 2013 Uluslararası İhtisas Fuarı, Yeşilköy CNR Fuar Merkezinde gerçekleştirildi.
Açılışını Gıda Tarım ve Hayvancılık İstanbul İl Müdürü Kasım Piral'ın yaptığı ve sektör profesyonellerini toplumla bir araya getirerek toplumun bilinçlenmesine katkı sağlayan fuara, dünyanın çeşitli ülkelerinden yerli ve yabancı çok sayıda firma katıldı.
Fuar açışı öncesi düzenlenen törende bir konuşma yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İstanbul İl Müdürü Kasım Piral, sektörün önde gelen firmalarının İstanbul'da buluşturulmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Son yıllarda gıda sektöründeki yükselişe paralel olarak sektörel teknolojinin de hızla geliştiğini vurgulayan Piral, bunda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın vermiş olduğu hibe desteklerinin büyük payı olduğunu ifade etti.
6-9 Haziran 2013 tarihleri arasında açık kalan fuar, bu yıl da hayvancılık sektörünün gelişmesi ve verimliliğinin artırılması yolunda gerekli olan bilgi ve teknolojilerin üreticilerle buluşmasını hedefiyle gerçekleştirildi.
Üretim planlamasının su ürünlerinde de başarılı olduğunu belirten...
Devamını Oku ->
Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, kurumunun...
Devamını Oku ->
Antalya'da etkili olan sel, su baskını, fırtına ve hortum evler...
Devamını Oku ->
Toprak Mahsulleri Ofisi hububat üretimi açısından yağışları...
Devamını Oku ->
Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından adaptasyon...
Devamını Oku ->
Orman Genel Müdürlüğü ile Ormancılığı Geliştirme ve Orman...
Devamını Oku ->
Kırşehir'deki Malya Tarım İşletmesi, yetiştirdiği yerli ırk...
Devamını Oku ->
2026 Yılı Yatırım Programı'nda tarım ve orman sektöründe bu yıl...
Devamını Oku ->