Ardahan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğü tarafından suni tohumlama yapılacak olan bölgelere tohumlama malzemeleri gönderildi.
Ardahan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğü tarafından suni tohumlama yapılacak olan bölgelere tohumlama malzemeleri gönderildi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Dr. Atila Beşkaya, tohumlama malzemeleri, ilçelerdeki ilgililere teslim edildiğini söyledi. Çalışma kapsamına 62 köy ve mahalle alındığını belirten Beşkaya, "5 ultrason cihazı, 7 azot tankı, 13 teknisyen termosu, 40 pistole ve 40 pistole kılıfı, 40 payet tutma pensi, 40 payet kesme aparatı, 50 eldiven ile 2 ultrasonografi cihaz yazıcısından oluşan malzemeler ilgililere teslim edildi. İlçelerimize gönderilen bu malzemeler il merkezi ve ilçeler başta olmak üzere toplam 62 köy ve mahallede çalışma olacak. Söz konusu çalışma montofon ve simental ırklarına yönelik olacak" diye konuştu.
Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsünde yürütülen çalışmalarda...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının gücünü bilimle birleştirdiği proje...
Devamını Oku ->
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD III Programı...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin en değerli koçlarının yetiştiği Bandırma Koyunculuk...
Devamını Oku ->
Safkan Arap atı yetiştirilen TİGEM'e bağlı Karacabey Tarım...
Devamını Oku ->
Çiftçileri her alanda destekleyen Tarım ve Orman Bakanlığı...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çalışan, üreten kadınların...
Devamını Oku ->
"Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesinin...
Devamını Oku ->