Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Bismil İlköğretim Okulu 7 ve 8. sınıf öğrencilerini kabul etti.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Bismil İlköğretim Okulu 7 ve 8. sınıf öğrencilerini kabul etti.
Bakanlıkta gerçekleşen kabulde öğrencilere kendi öğrenim hayatını anlatan Eker, Bismil ilçesinin Tepe beldesinde 2 derslikli bir ilkokulda okuduğunu, beldede ortaokul olmadığı için ortaokul öğrenimini Diyarbakır'da bir yurtta kalarak tamamladığını anlattı.
Eker, insan ve yaşama sevgisinin edebiyat sayesinde geliştiğini ifade ederek, öğrencilere sık sık kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.
Bir öğrencinin sorusu üzerine gençlik dönemlerinde hedefinin Bakanlık makamı olmadığını anlatan Eker, Bakanlığın bütün birimlerinde çalıştığını, göreve memur olarak başladığını, uzmanlığa, müdürlüğe, genel müdürlüğe ve bakanlık müşavirliğine yükseldiğini dile getirdi.
Bakan Eker, bir öğrencinin "İşinizden memnun musunuz?" sorusunu da yanıtlayarak, işlerinin halka hizmet olduğunu, ürettikleri işlerin kalitesi ne kadar yüksek olursa, ne kadar yarar sağlarsa o kadar memnun olduklarını kaydetti.
Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsünde yürütülen çalışmalarda...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının gücünü bilimle birleştirdiği proje...
Devamını Oku ->
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD III Programı...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin en değerli koçlarının yetiştiği Bandırma Koyunculuk...
Devamını Oku ->
Safkan Arap atı yetiştirilen TİGEM'e bağlı Karacabey Tarım...
Devamını Oku ->
Çiftçileri her alanda destekleyen Tarım ve Orman Bakanlığı...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çalışan, üreten kadınların...
Devamını Oku ->
"Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesinin...
Devamını Oku ->