Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu Çubuk’ta

25 September Wednesday, 2019
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, ''Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi" ile ilgili çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşların taleplerini dinlemek için Çubuk’u ziyaret etti.
Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu Çubuk’ta Ankara’nın Çubuk İlçesi’nde devam eden ''Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi"ni yerinde inceleyen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, "Bakan ve bakan yardımcıları olarak elimizden geldiğince halkımız için doğrusu ve gerçeği ne ise o noktada buluşmak kaydıyla emrinizdeyiz." dedi.

Aksu, Çubuk ilçesini ziyaretinde, ''Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi"ne ilişkin devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşların taleplerini dinlemek için bölgeye geldiğini ifade eden Aksu, şöyle konuştu:

"Bakan ve bakan yardımcıları olarak elimizden geldiğince halkımız için doğrusu ve gerçeği ne ise o noktada buluşmak kaydıyla emrinizdeyiz. Bizim buradaki amacımız sizlerin talep ve isteklerini yerinde dinlemek ve doğru bir şekilde bilgilendirmektir. Yapabileceklerimizin en iyisini yapacağımızdan emin olun."

Yaklaşık 22 bin hektar alanda toplulaştırma çalışmasının devam ettiğini hatırlatan Aksu, kimsenin mağdur edilemeden işlemlerin titizlikle yürütülmesi için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.
 
tarım ve orman mustafa aksu çubuk arazi toplulaştırma