Bakan Yardımcısı Özkaldı Tarım Orman Akademisinin konuğu oldu

30 September Wednesday, 2020
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Tarım Orman Akademisi’nde Tarımsal Sulama ve Su Yönetimi hakkında ders verdi.
Bakan Yardımcısı Özkaldı Tarım Orman Akademisinin konuğu oldu Çiftçinin istediği an hızlı bir şekilde aradığı bilgiye ulaşmasını sağlayan eğitim portalı Tarım Orman Akademisi yeni konularla birbirinden önemli konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
İlk dersi Bakan Pakdemirli’nin verdiği Tarım Orman Akademisi son olarak Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’yı ağırladı.

Konuşmasının başında suyun önemine değinen Bakan Yardımcısı Özkaldı “Türkiye su zengini bir ülke değildir. Kişi başına düşen yıllık su miktarına göre ülkemiz su azlığı yaşayan bir ülke konumundadır.” dedi.

Sulama yöntemlerine de değinen Özkaldı  " Çok geniş bir yelpazede kullanım ve kullanıcı çeşitliliğine sahip olan su, birçok kurum ve kuruluşun görev, sorumluluk, ilgi alanlarına farklı biçimlerde girebilmektedir. Sürdürülebilir ve daha etkin bir sulama; doğal kaynakların kullanımı, korunması ve geliştirilmesiyle ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşların, özel girişimin ve bunun yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da konuya eşgüdüm içinde yaklaşımlarıyla mümkün olabilecektir.” ifadelerini kullandı.

Bakan Yardımcısı Özkaldı’nın anlatımı ile Tarımsal Sulama ve Su Yönetimi dersi Tarım Orman Akademisi başlığı altında tarımtv.gov.tr ve akademi.tarimorman.gov.tr adreslerinden izlenebilir.
tarım orman tigem tohum ucuz antalya