Başbakan Ahmet Davutoğlu Denizlili sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi, Denizli'yi ekonominin atardamarı haline getirmek istediklerinin altını çizdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Denizlili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
Tarımla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Davutoğlu, Türkiye'nin son 12 yılda tarımda Avrupa'nın en büyük, dünyanın altıncı büyük üreticisi haline geldiğine işaret etti.
Türkiye'nin, eskiden olduğu gibi sadece "buğday ambarı" veya "fındıkta dünya birincisi olmak “la yetinmeyeceğini dile getiren Davutoğlu tarımda etkinliği, verimli üretimi ve teşvikleri olağanüstü düzeylerde artırdıklarını, artırmaya devam edeceklerini söyledi.
Denizli’nin, büyük lütuflarla bereketlenmiş mümbit bir kent olduğuna işaret eden Davutoğlu, "Denizli'yi ekonominin önemli bir atardamarı haline getirmek istiyoruz" dedi.
Yerli üretim mersin balığından elde edilen havyarın, 2027'de...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan programı...
Devamını Oku ->
Küçükbaş hayvancılık üzerine başarılı projelere imza atan Tarım...
Devamını Oku ->
Nesli tehlike altındaki salep orkidelerini korumak amacıyla...
Devamını Oku ->
5. İstanbul Uluslararası Su Forumu İstanbul’da "Su Dirençliliğini...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Van’da Kırsal’da Bereket...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı tarım...
Devamını Oku ->
Yaz ayları yaklaşırken orman yangınlarına ilişkin tedbirler de...
Devamını Oku ->