Bayraktar, kurbanlıkların hayvan başına büyükbaşta 2 bin lira ile 10 bin lira arasında, küçükbaşta ise 250 lira ile 1200 lira arasında olduğunu kaydetti
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, kurbanlık fiyatlarının iller bazında bu bayramda genel olarak geçen yıla yakın ya da daha düşük seyredeceğinin tahmin edildiğini bildirdi.
Bayraktar, kurbanlıkların hayvan başına büyükbaşta 2 bin lira ile 10 bin lira arasında, küçükbaşta ise 250 lira ile 1200 lira arasında olduğunu kaydetti.
Şemsi Bayraktar düzenlediği basın toplasında, kısa süre içinde milyonlarca hayvanın kurban olarak kesildiğini, bu talebin karşılanması için yoğun emek harcandığını anlattı.
Bayraktar, Okul Sütü Programı'na ilişkin olarak da TZOB'un programı çok önemsediğini ve bu olumlu adımı sonuna kadar desteklediğini vurguladı.
Yerli üretim mersin balığından elde edilen havyarın, 2027'de...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan programı...
Devamını Oku ->
Küçükbaş hayvancılık üzerine başarılı projelere imza atan Tarım...
Devamını Oku ->
Nesli tehlike altındaki salep orkidelerini korumak amacıyla...
Devamını Oku ->
5. İstanbul Uluslararası Su Forumu İstanbul’da "Su Dirençliliğini...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Van’da Kırsal’da Bereket...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı tarım...
Devamını Oku ->
Yaz ayları yaklaşırken orman yangınlarına ilişkin tedbirler de...
Devamını Oku ->