Ramazan bayramına sayılı günler kala bayramın vazgeçilmezi şeker ve çikolatalar tezgahlardaki yerini aldı. İzmir Kemeraltı Çarşısı renk renk şeker ile donatıldı.
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte bayramın olmazsa olmazı şekerler ve çikolatalar tezgahlardaki yerini aldı. İzmir'in tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda, gıda üzerine faaliyetini sürdüren işletmeler iş yerlerinin tezgahlarını bayram şekerleri ile çikolatalarıyla süsleyerek müşterilerinin beğenisine sundu.
Kemeraltı Çarşısı esnafı, diğer bayramlara göre bu bayramda çikolata satışının azaldığını belirterek, Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala tezgahları bayram şekerleri ve çikolatalarla süslediklerini ifade etti. Vatandaşların yavaş yavaş şekerlerini almaya başladığını fakat bu sene çikolata satışlarının azaldığını vurgulayan çarşı esnafı, satışların bayrama 3-4 gün kala daha çok artacağını tahmin ediyor.
Bayramlarda insanların eskisi gibi birbirini ziyaret etmediğini ve buna bağlı olarak bayram şekeri satışlarında her yıl düşüş yaşandığını ifade eden Kemeraltı Çarşısı esnafı, bayram şekeri fiyatının 6 ile 12 TL arasında satışa sunulduğunu söyledi.
Gıdada uygunsuzluğa izin vermeyen ekipler, Antalya'da 275...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Avrupa Birliğince...
Devamını Oku ->
Tarım sigortaları kapsamında kasımda üreticilere 4,2 milyar lira...
Devamını Oku ->
Avrupa Birliğince desteklenen IPARD programıyla 14 yılda 26 bin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yılın üçüncü çeyreğine...
Devamını Oku ->
Türkiye Tohumcular Birliği Başkan Yardımcısı Kasım Kılıç, Türkiye...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının destekleri organik tarımı da...
Devamını Oku ->
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin marka şehirlerinden Diyarbakır’ın...
Devamını Oku ->