Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ülke genelindeki ekmek israfını önleme kampanyası devam ediyor. Bu kapsamda Burdur İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, askerlere ekmek ve su israfı konusunda seminer verdi.
Burdur İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda ekmek ve su israfı konusunda seminer verdi.
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Oktay Darcan tarafından verilen seminerde rütbeli askerle birlikte erler de yer aldı.
Oktay Darcan seminerin başında, ekmeğin tarladan sofraya kısa bir hikayesini aktardı. Ekmek ve su israfının ülke ekonomisine önemli bir yük getirdiğini ifade eden Darcan, vatandaşların bu konuda kendi üzerlerine düşen görevleri yerine getirmesiyle aile ekonomisine de katkıda bulunacaklarını hatırlattı.
Seminerin askerler arasında oldukça ilgi çektiği gözlemlendi.
Üretim planlamasının su ürünlerinde de başarılı olduğunu belirten...
Devamını Oku ->
Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, kurumunun...
Devamını Oku ->
Antalya'da etkili olan sel, su baskını, fırtına ve hortum evler...
Devamını Oku ->
Toprak Mahsulleri Ofisi hububat üretimi açısından yağışları...
Devamını Oku ->
Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından adaptasyon...
Devamını Oku ->
Orman Genel Müdürlüğü ile Ormancılığı Geliştirme ve Orman...
Devamını Oku ->
Kırşehir'deki Malya Tarım İşletmesi, yetiştirdiği yerli ırk...
Devamını Oku ->
2026 Yılı Yatırım Programı'nda tarım ve orman sektöründe bu yıl...
Devamını Oku ->