Bursa’da fuar günleri başladı

11 October Thursday, 2018
16. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM 2018) ile Bursa 11’inci uluslararası, Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarının ortak açılışı Bursa’da yapıldı.
Bursa’da fuar günleri başladı Haber: Bursa İl Enformasyon

Tarım makineleri, hayvancılık donanımları, bitkisel üretim firmaları, yeni tarımsal mekanizasyon aletleri ve daha niceleri…

Vatandaşa en son teknik ve uygulamaların tanıtıldığı 16. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM 2018) ile Bursa 11. uluslararası, Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı Bursa’da açıldı. Açılışa Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa İl Tarım Orman Müdürü Hacı Dursun Yıldız ve diğer il ileri gelenleri katıldı.
 
Açılış konuşmasında Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Hacı Dursun Yıldız fuar ve ildeki tarımla ilgili değerlendirmede bulundu. Yıldız “Sanayi alanındaki büyük atılımlarının yanında, aynı zamanda önemli bir tarım kenti olan ilimizde böylesine büyük tarım fuarlarının düzenlenmesi tarımımızın gelişmesindeki dinamiği göstermenin yanı sıra tarım sektörünün teknolojiye duyduğu talep ve yeni teknolojik gelişmelerin izlenerek uygulanması bakımından da büyük önem taşımaktadır. Bursa’mızda 16. kez düzenlenen ve uluslararası nitelik kazanmış, önemli bir katılımcı kuruluş sayısına ulaşmış böyle bir fuarın tertip edilmesinden dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.” dedi.
 
bursa fuar tarım uluslararası